Online kaszinók szöveges üzenetben történő fizetéssel

Sok kaszinó kínálja, hogy a nyerőgépek játékához előre fel kell tölteni egy okostelefon-számlát. A fizetés a felhasználó aktuális egyenlegéből kerül levonásra, amelynek elegendőnek kell lennie. Néhány perc alatt befizethetsz egy sms deposit casino hungary, és máris játszhatsz a kedvenc gépeden. Ez a befizetési mód nem mindig érhető el, de a https://legjobbkaszino.hu/sms/, a magyar LegjobbKaszinó szakértői csapat által összeállított oldal felsorolja azokat a platformokat, amelyek elfogadják az SMS-fizetést.

A fizetési mód jellemzői

Sok létesítmény alkalmazza, mivel a tranzakció végrehajtásához nincs szükség harmadik fél szolgáltatásaira. Ahhoz, hogy a pénz megérkezzen a számlájára, a telefonszámát össze kell kapcsolnia a számlájával. Ezt követően bármikor befizetheti az összeget az egyenlegére.

A szolgáltatás szinte valamennyi népszerű szolgáltató SIM-kártyájának tulajdonosai számára elérhető. Minden SMS-fizetést ellenőriznek, ezért a pénz átutalása akár egy órát is késhet. Azt is vegye figyelembe, hogy egyes klubok csak azt a módot teszik lehetővé, ahogyan a számlája befizetésekor kiválasztotta a nyereményét. De ha több információra van szüksége, a LegjobbKaszinó magyar online szerencsejáték szakértői szívesen segítenek.

Az SMS átvitel előnyei

  • Mindenkinek van mobiltelefonja. Ha más befizetési módok nem állnak rendelkezésre, a kódot és az összeget tartalmazó üzenet elküldése néhány perc alatt megoldható.
  • Nem kell elhagynia otthonát, és nem kell a közelben terminált keresnie a befizetéshez.
  • Nem áll fenn a személyazonossággal való visszaélés veszélye, mivel csak a telefonszámát adják meg.
  • Általában az SMS-fizetéssel rendelkező kaszinók egy kis minimális befizetési követelményt határoznak meg.
  • Ha az üzemeltető bónuszokat vagy ingyenes pörgetéseket kínál az új ügyfeleknek az első befizetéskor, az ajánlat a mobiltelefonról tranzakciót végző személyek számára is elérhető.
  • Az átalakítás nem jár felesleges költségekkel.

A hátrányok közé tartozik az átutalás maximális összegére vonatkozó korlátozás, ami kényelmetlen lesz azok számára, akik szeretnek nagyot játszani.

A pénz jóváírása kis késéssel történik, nem kell megpróbálni megismételni a fizetést. A kérést feldolgozzák, várnia kell egy kicsit. Ez egy másik különbség az SMS-ek útján történő feltöltés és az alternatív befizetési lehetőségek között. Fizetés csak a telefon pozitív egyenlegéből lehetséges, a jövőbeni visszafizetés kilátásával nem használhat kölcsönzött pénzeszközöket.

Hogyan lehet befizetést eszközölni SMS-ben

Ellenőrizni kell, hogy van-e elég pénz a telefon egyenlegén, figyelembe véve a kifizetési jutalékot. Engedélyezd a myAlpari-ban, menj a "Pénztár" részhez, ahol a rendelkezésre álló módszerek közül válaszd ki a szükséges opcióval történő befizetést.

A cselekvések sorrendje:

  • Adja meg az összeget.
  • Adja meg a telefonszámot.
  • Nyomja meg a Feltöltés gombot.

Válassza ki a bónuszt vagy az ajándékot, ha a rendszer felajánlja.

Egyes lépések intézményenként eltérőek. Minden esetben követnie kell a rendszer utasításait. Győződjön meg róla, hogy egyenlege pozitív, különben a tranzakció nem fog teljesülni.

A fizetés megerősítéséhez válaszolnia kell egy bejövő szöveges üzenetre. Felhívjuk figyelmét, hogy harmadik fél telefonját nem használhatja, csak a saját telefonszámát.

994d32bfcd83759ad42ff42ec8d0bfd4